Nu e det september,og æ e begynt å gjøre klar til planting av løk.Enda e det nån ætternølera som blomstre i hagen,litt lurt av ei sommersol som kom seint også i år..

De gule liljan blomstre som aldri før,og det e nån røde også på tur:)

Busk-nellikan hadde æ regelrætt glæmt av at æ planta i fjor,og i år blomstre dæm som bare det!:)Æ synes dæm e så fin,med de forskjellige fargan:)

Nu når det e like før kuldegradan banke på,har vi begynt å tømme dammen.Frykte for at hvis vannet blir ståanes i den,så vil den sprænges sund.Ka æ skal gjøre med plantan,e ikke godt å si,men planen e å ha dæm i en svær balje og se korsen det går*hihi*

Den hær har æ glæmt ka hete*host-host*,men den blomstre iallefall nu.Har flere som har kommet med skudd,og dæm ser ut til å bli lilla:)Nu har æ tatt dæm alle inn,da det e ganske kjølig ute om kveldan.

I hælgan e det litt kos å ha te-lys i drivhuset:)

~Oktober-09~

Da va vi tippa over i oktober,og æ må bare innrømme at det e fint lite tid æ har brukt i hagen i det siste.Har tatt inn nån av blomsterkassan,og dæm har blomstra godt til oss i det siste:)

Nu har æ lært at det e Fresia som e navnet på blomsten:)

~10.10-09~

Det snør det snør,tiddeligbooooom...Ja,da va nok hagesesongen definitivt over for i år.Har pakka inn rosebusker og et par andre busker. Og snart står drivhuset for tur.Det e like vemodig hvert år,men sånn e det nu en gang når vi går over i den hvite årstida. Da e det på tide å trække innomhus,og starte plantinga i boden..;)

Liljan holde ut længe...

Dammen hadde vi tømt,men nu må vi nok fræm med litt spada og bøtter igjænn,før vi legge lokket på for i år.

Bænken må nok også plasseres bort for i år..

~Hagen 1/09~

~Hagen 2/09~

~Hagen 3/09~

~Hagen 4/09~